Andrzejki 2025

Andrzejki 2025 w ERANOVIE

29 listopada 2025 r. | 19:30 – 3:00

W Andrzejki granice codzienności znikają, a świat nabiera niezwykłych barw.

Każda świeca, każdy szept muzyki i każdy aromat prowadzi w podróż pełną tajemnic i odkryć.

Świat kulinarny pełen jest zaskakujących prawd i subtelnych sekretów.

Tego wieczoru zapraszamy Cię do ich odkrywania przy bufetach szwedzkich, które przez całą noc będą kusić aromatami, barwami i finezją serwowanych dań.

Na stołach pojawią się lekkie, wyrafinowane przekąski, obok wykwintnych gorących dań, w których klasyka spotyka egzotykę.

Desery – słodkie niczym tajemnicza przepowiednia – będą czekały, by uwieść zmysły i rozpieszczać każdy kęs.

Tej nocy bufety stają się jak karty tarota – za każdym razem odkrywają coś nowego i zaskakującego.

Gdy kulinarne doznania znajdą swoje spełnienie, czas przenosi się na parkiet.

Muzyka mechaniczna wypełni przestrzeń, zachęcając do tańca, a nielimitowany open bar z wódką i winem doda wieczorowi elegancji i wyrafinowanej magii.

Każdy krok, każdy toast, każda nuta staje się częścią tej wyjątkowej nocy.

Andrzejki w ERANOVIE to uczta nie tylko dla podniebienia, lecz także dla ducha.

To podróż przez smaki, rytmy i tajemnice, które odkrywają się powoli – niczym wróżby, w które wierzymy zarówno dla zabawy, jak i z ciekawości.

Przyjdź i odkryj, co zapisane jest w Twojej andrzejkowej przepowiedni.

 Bufet ciepły:

Staropolski rosół z marchewką i makaronem

Barszczyk z pasztecikiem (mięsnym lub pieczarkowym)

Karkówka pieczona w sosie śliwkowym

Grillowane paski drobiowe w sosie śmietanowym

Tilapia na złoto w sosie cytrynowym z nutą papryki

Ryż z warzywami (cukinia, papryka czerwona i żółta)

Talarki ziemniaczane w ziołach

Ziemniaki puree z masłem i koperkiem

Buraczki zasmażane

Surówka z kapusty

Bufet zimny:

Tatar wołowy z ogórkiem konserwowym, cebulką i grzybkami w occie

Patera mięs pieczystych

Pasztet z gęsi z żurawiną

Deska serów

Śledzik w dwóch smakach

Marynaty

Sosy: żurawinowy, tatarski, tysiąca wysp

Chleb własnego wypieku

Swojska kiełbasa

Swojski smalec

 Bufet sałatkowy:

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Sałatka grecka

 Bufet słodki:

Szarlotka

Sernik baskijski

Malinowa chmurka

Panna Cotta z sosem malinowym

Galaretka z owocami

 Napoje:

Kawa, herbata, dodatki

Woda niegazowana, soki, napoje gazowane

 Open bar:

Wódka, wino

Rezerwacje:

📞 885 81 81 85

✉️ restauracja@eranova.pl

Cena: 300 zł/os